El celler pendesenc Cava Berdié presenta els seus caves a Verema i Collita. Es faran dues presentacions acompanyades de tast aquest dijous 1 de juliol i el següent 8 de juliol. El celler, que està gestionat pels germans Robert, Sergi i Montsa Giovanni, elabora cinc caves diferents: el Brut Rupestre, el Brut Nature, el Brut Rosé, el Reserva Brut Nature i el Gran Reserva Brut Nature.

A més de conèixer els detalls i característiques de cadascun d’aquests cinc caves i de aprofundir en la tècnica del tast del cava gràcies a les explicacions de Robert Giovanni, els assistents al tast podran també comprar algun d’aquests productes i contribuir a una causa solidària. I és que Cava Berdié destina un percentatge dels seus beneficis a promoure projectes socials duts a terme per entitats de voluntaris. En aquest cas, un percentatge de tots els beneficis obtinguts durant un any, es destinaran a cinc projectes, un de per cada tipus de cava:

– Fundació Comtal pel projecte “Centre Obert Tria: aprendre a conviure” (infància)
– Punt de Referència, amb el projecte “Referents” (persones nouvingudes)
– Fundació Hospitalitat, amb el projecte Respir per a les famílies amb fills discapacitats” (persones amb discapacitat)
– Càritas Girona, amb el projecte “Tallers d’economia domèstica” (pobresa)
– ADAMA, amb el projecte “Alternatives per la tercera edat” (salut)

Els tastos a Verema i Collita es faran aquest dijous i el següent a partir de les 18:30h i, tot i que són gratuïts, cal fer la reserva prèviament perquè les places són limitades.


Robret, Montsa i Sergie Jovani, propietaris del celler Cava Berdié FOTO: FCVS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa