Ja som a Nadal! Bé, potser no del tot, però gairebé… I una mostra n’és el sopar de novembre de la Confraria dels Vins del Bages, que obre el període de festes al territori. A la gent de l’entitat sempre li ha semblat que s’ha “de celebrar amb un bon vi i un bon escumós”.

L’any passat, la Confraria va començar una col·laboració amb la Marató de TV3. Aquest 2010 hi torna. Amb una petita variació. Seran els confrares el que decidiran quant es vol aportar a la jornada, dedicada a les lesions medul—lars i cerebrals adquirides.

Tornem a la vessant hedonista de la festa del 25 de novembre. És el darrer tast de l’any, el que els “vells del lloc” anomenen de cava i xocolata.

La Confraria dels Vins del Bages neix l’any 1998, de la mà d’un conjunt de persones amb la vinculació entre elles de l’afecció per la cultura del vi i de l’estima pels nous vins de la comarca, que havien obtingut, tres anys abans, la tan desitjada denominació d’origen. Aquesta és una associació amb un caire lúdic i de promoció. Es celebren reunions de socis amb una freqüència periòdica, amb la finalitat de tastar, comentar i conèixer els diferents vins que s’ofereixen al mercat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa