Tast de la DO Montsant amb música en directe de violí i violoncel

Els encarregats d’amenitzar el tast seran el Duo Montsant, format per Marta Cardona al violí i Oriol Aymat. Foto: VADEVI.cat

El jardí de l’Hotel-Hostal Sport acollirà el proper dijous, 23 d’agost, un maridatge organitzat per la DO Montsant amb motiu del 10è aniversari, que comptarà amb música en directe. Els encarregats d’amenitzar el tast seran el Duo Montsant, format per Marta Cardona al violí i Oriol Aymat, al violoncel. Es tracta d’una edició especial dels tastos que des de fa mesos s’organitzen a l’establiment de Falset, perquè als matisos dels vins de la DO Montsant a la vista, l’olfacte, el gust i el tacte, s’hi sumaran en aquest cas les sensacions que aportaran a l’oïda les melodies interpretades per dos joves i excepcionals músics.

El repertori de vins que han estat seleccionats per al tast són sis. Els blancs: Ètnic blanc (Celler el Masroig), Clos d’Englora blanc (Baronia del Montsant) i Trossos Sants (Alfredo Arribas). Els negres: Finca l’Argatà (Joan Anguera), Aloja (Coca i Fitó) i Ètim Garnatxa (Cooperativa Falset Marçà).

El tast el dirigirà l’enòleg i membre del Consell Regulador de la DO, Joan Asens, i tindrà lloc dijous de la setmana vinent, 23 d’agost, a les 20h. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web de la DO Montsant i tenen un cost de 20 euros.

L’organització d’aquest tast a l’aire lliure, a l’Hotel-Hostal Sport, confirma la polivalència de l’establiment a més del seu compromís de promoció dels vins de la comarca.

Nou comentari