VadeVi
Tast de la DO Tarragona per a professionals de la restauració, dilluns a Cambrils

La galera, considerada sovint com el “marisc dels pobres”, té jornades pròpies a Cambrils. Aquest any, de fet, se’n celebren les sisenes jornades amb una participació especial de la DO Tarragona. “Aquest any la DO Tarragona hi té un pes especial”, expliquen fonts del Consell Regulador.

Aquest dimecres passat s’hi ha fet un tast dirigit al públic en què hi han participat més de trenta persones i dilluns s’hi farà un tast per a professionals. Es tracta d’una reunió informal, o workshop, en què sis cellers de la DO presentaran els seus vins als professionals de la restauració, sumilleria i comerços especialitzats. Amb aquesta activitat el Consell Regulador vol ajudar a promoure els vins tarragonins entre les botigues de vins i els restaurants de Cambrils i, per tant, també entre la seva clientela.

D’altra banda, durant les Jornades de la Galera i la cuina marinera de Cambrils, que se celebren del 5 al 21 de febrer, es faran dos actes multitudinaris on es podran tastar vins de la DO Tarragona: la Fregida de Galeres i calçots de Cambrils aquest diumenge al migdia a la Cooperativa de Cambrils, i la Galerada popular al port, al Mollet del Rec. Es preveu que hi assisteixin “entre 2.000 i 2.500 persones”, segons el Consell Regulador de la DO Tarragona.


Un tast de la DO Tarragona a Cambrils FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa