VadeVi
Tast de productes al celler d’Empordàlia de Vilajuïga

L’espai gastronòmic l’Empordà a taula, ubicat al celler d’Empordàlia de Vilajuïga, acull aquest estiu una nova edició de les presentacions i degustacions dels productes que s’hi poden trobar. La iniciativa té un doble objectiu: difondre les ofertes agroalimentàries de qualitat i proximitat i obrir la possibilitat de gaudir d’una experiència gustativa completa.

La iniciativa s’allargarà durant tot l’estiu i estarà guiada pel propi productor i maridats amb els vins d’Empordàlia. És una experiència interessant per a gourmets i amants de la gastronomia en general. Els tastos tindran lloc els dissabtes a dos quarts de dotze del matí, a un preu de 3 euros per persona, i amb places limitades a 30 assistents per sessió. El programa comença el dissabte 9 amb els plats precuinats de Just Married.

Per a més informació i reserves cal adreçar-se al telèfon 616 486 902.

Pròximes sessions
* 9 de juliol [de 11:30 a 13:00]: presentació i degustació dels plats precuinats de Just Married
* 16 de juliol: salses i cremes Casa Carriot
* 23 de juliol: melmelades Can Bech
* 30 de juliol: productes d’Ànec de l’Empordà
* 6 d’agost : formatges Mas Marcè
* 13 d’agost: embotits El Graner
* 20 d’agost: Aigua de Vilajuïga
* 27 d’agost: Anxoves Solés


Empordàlia elabora vins i olis de qualitat des de fa més de 40 anys FOTO: EMPORDÀLIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa