Tast de productes d’Ànec de l’Empordà a L’Empordà a taula

Estan guiats pel propi productor i maridats amb els vins d’Empordàlia

Els tastos de productes que aquest estiu es fan a L’Empordà a taula estan guiats pel propi productor i maridats amb els vins d’Empordàlia. És una experiència interessant per a gourmets i amants de la gastronomia en general. Els tastos es fan els dissabtes a dos quarts de dotze del matí, a un preu de 3 euros per persona, i amb places limitades a 30 assistents per sessió.

Ànec de L’Empordà és una empresa familiar fundada l’any 1986 pels germans Bach, amb una llarga tradició familiar en la indústria càrnia. L’activitat, basada en productes de l’ànec, comença ben aviat, amb la cria dels animals, per seguir amb l’embocat, el sacrifici i l’elaboració artesanal de tots els productes. Tot plegat seguint un estricte sistema de control de qualitat, des de les granges fins a la distribució.

Pròximes sessions
* 30 de juliol: productes d’Ànec de l’Empordà
* 6 d’agost : formatges Mas Marcè
* 13 d’agost: embotits El Graner
* 20 d’agost: Aigua de Vilajuïga
* 27 d’agost: Anxoves Solés

Informació i reserves: telèfon 616 486 902


Cartell del tast d’ànec FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari