L’espai gastronòmic L’Empordà a taula, ubicat al celler d’Empordàlia de Vilajuïga, acull aquest estiu una nova edició de les presentacions i degustacions dels productes que s’hi poden trobar. La iniciativa té un doble objectiu: difondre els productes agroalimentaris de qualitat i proximitat i oferir la possibilitat de gaudir d’una experiència gustativa completa.
Els tastos de productes s’allargaran durant tot l’estiu i estaran guiats pel propi productor i maridats amb els vins d’Empordàlia. És una experiència interessant per a gourmets i amants de la gastronomia en general. Els tastos tenen lloc els dissabtes a les 11:30 del matí, a un preu de 3 euros per persona, i amb places limitades a 30 assistents per sessió.
El programa va començar el dia 9 amb els plats precuinats de Just Married. Per a més informació i reserves cal adreçar-se al telèfon 616 486 902.
Pròximes sessions
o 16 de juliol: salses i cremes Casa Carriot
o 23 de juliol: melmelades Can Bech
o 30 de juliol: productes d’Ànec de l’Empordà
o 6 d’agost : formatges Mas Marcè
o 13 d’agost: embotits El Graner
o 20 d’agost: Aigua de Vilajuïga
o 27 d’agost: Anxoves Solés
Cuina en viu a Vilajuïga FOTO: L’Empordà a taula