Tast de rosats al Restaurant El Far

Els quatre rosats seleccionats per la vetllada gastronòmica del restaurant El Far Foto: Jordi Palmer / Vadevi.cat

El Restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú va acollir, divendres a la nit, una nova edició de les Nits Gastronòmiques, aquest cop centrat en la cuina de primavera i presentant un maridatge de vins rosats dirigit per l’enòleg Josep Ribas.

En un ambient distés i familiar, la xef i propietària del restaurant, Conxita Pèrez, va presentar un menú amb entrant de crema de pastanagues amb formatge idiazabal i pernil ibèric, un primer de faves i pèsols ofegats, un segon d’espatlla de xai farcida amb tirabecs i unes postres de Profiteroles de Sant Jordi.

Aquests plats van ser magníficament maridats amb els vins rosats, començant pel cava Oriol Rossell Rosat Brut i seguint pel Pinot Noir de Vilarnau, el Santa Digna de Torres, elaborat a Xile i finalitzant amb l’escumós del Penedès Rosé Brut Nature de Clos Lentiscus. El sopar va comptar amb la presència de membres dels cellers Oriol Rossell, Torres i Clos Lentiscus, que van presentar els seus respectius vins, mentre que la presentació del vi de Vilarnau va anar a càrrec de Josep Ribas.

El restaurant El far va viure una nova Nit Gastronòmica Foto: Jordi Palmer / Vadevi.cat

Nou comentari