Tast de vins a Viladecans

In moment del tast a Viladecans Foto: VADEVI.cat

Els vins catalans van ser presents a la Fira de Sant Isidre de Viladecans el diumenge 13 de maig de la mà de Vins de Catalunya, que va oferir un tast dirigit per Guillem Panisello.

Els vins tastats van ser els blancs Turonet (DO Penedès) i Pansa Blanca (DO Alella); el rosat Puig Rodó (DO Tarragona) i els negres Cap de Ruc (DO Montsant), Ferral (DOQ Priorat) i Abadal (DO Pla de Bages).

El tast es va realitzar a les instal·lacions del Cúbic, en el marc de les activitats complementàries programades per primer cop juntament amb la Fira. 25 persones (capacitat màxima del tast) van gaudir dels vins i van conèixer la qualitat de 6 de les 14 referències que formen part de la carta actual de primavera’12 de “Vins de Catalunya”, que es troba a un centenar de restaurants de tota Catalunya.

Així mateix, Vins de Catalunya serà present el proper divendres, 18 maig, al FiraTapa de Viladecans on es podrà tastar cava amb els forfaits de la mateixa mostra gastronòmica. FiraTapa tindrà lloc a l’espai gastronòmic, davant del Cúbic, de les 20:00h a les 24:00h.

Nou comentari