Tast de vins de la DO Tarragona aquesta tarda a Cambrils

Encara queden places pel tast de vins tarragonins que es farà aquesta tarda després de la presentació del llibre "Esmorzars de Lleida", d'Ignasi Revés

La Cooperativa Agrícola de Cambrils acull aquesta tarda la presentació d’un llibre gastronòmic i un tast de vins de la DO Tarragona.

El llibre “Esmorzars de Lleida”, d’Ignasi Revés, és el primer de la col·lecció “De forquilla i ganivet” que tindrà continuïtat per tot el territori català. Es tracta d’un recull d’establiments típics de Lleida i una explicació literària i personal, feta a través de la pròpia experiència en visites a cada un d’aquests llocs, de les característiques dels plats, de la clientela, la història dels establiments i la seva vinculació amb la cultura i la societat local.

Després de la presentació, que començarà a les set de la tarda, l’enòloga de la DO Tarrgona Elisa Ribé dirigirà un tast de vins de la DO Tarragona. El tast, que començarà a les 19:45h, és gratuït però cal confirmar assitència a través de la mateixa cooperativa. Segons informa el Consell Regulador de la DO Tarragona encara queden places.


La Cooperativa Agrícola de Cambrils produeix bàsicament fruites, verdures i oli d’oliva FOTO: COOP. CAMBRILS

Nou comentari