Dimarts i dimecres 4 i 5 d’agost, i dins els actes de la Firagost, els elaboradors de l’Associació de Productors “Fet a l’Alt Camp” tindran un paper destacat amb un espai diferenciat, situat a la Plaça del Pati, on els visitants podran tastar i comprar els seus productes.

Així mateix, com cada any des de fa ja cinc edicions, el dimarts a la tarda aquests productes agafaran encara més protagonisme al Tast maridat que es portarà a terme a la plaça de l’Oli a partir de les set de la tarda.

Els elaboradors i productes que s’hi podran tastar són:

Societat Agrícola i Secció de Crèdit de Valls SCCL – Oli d’Oliva DOP Siurana

Forn de Nulles – Pa artesà

Patates Palau – Patates de xurro

Vins Padró/Cal Garriga – Vermut negre Myrrha

Els Fruits Saborosos – Teula amb melmelada de calçot i botifarra negra

Caves Vives Ambròs – Cava Brut Nature

Paño Fruits – Ametlles i avellanes torrades

Celler Mas Bella – Mas Bella Negre

Forn de Nulles – Pa d’autor

Vinícola de Nulles Cava Brut Nature

Masia del Pla/El Rebost – Dau de bacallà gratinat d’all i oli

Vinya Janine – Xarel·lo Muscat 2014

Mel El Remei – Mel de Mil flors

El Boc de Mont-ral – Mató

Celler Mas Vicenç – Nit de lluna – negre

Forn de Mont-ral – Galetes d’avellana i xocolata

Agrícola de Bràfim – Macabeu Puigrodó

Els tiquets, que es vendran durant tot el dimarts de la Firagost a l’estand de Vives Ambròs situat al Pati i, mitja hora abans, a la plaça de l’Oli mateix, tindran un preu de 10 euros i les places són limitades.

L’acte el conduirà el xef Albert Roig, de ForEvents, i la música anirà a càrrec d’Oxigen Studis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa