Dimarts i dimecres 4 i 5 d’agost, i dins els actes de la Firagost, els elaboradors de l’Associació de Productors “Fet a l’Alt Camp” tindran un paper destacat amb un espai diferenciat, situat a la Plaça del Pati, on els visitants podran tastar i comprar els seus productes.
Així mateix, com cada any des de fa ja cinc edicions, el dimarts a la tarda aquests productes agafaran encara més protagonisme al Tast maridat que es portarà a terme a la plaça de l’Oli a partir de les set de la tarda.
Els elaboradors i productes que s’hi podran tastar són:
Societat Agrícola i Secció de Crèdit de Valls SCCL – Oli d’Oliva DOP Siurana
Forn de Nulles – Pa artesà
Patates Palau – Patates de xurro
Vins Padró/Cal Garriga – Vermut negre Myrrha
Els Fruits Saborosos – Teula amb melmelada de calçot i botifarra negra
Caves Vives Ambròs – Cava Brut Nature
Paño Fruits – Ametlles i avellanes torrades
Celler Mas Bella – Mas Bella Negre
Forn de Nulles – Pa d’autor
Vinícola de Nulles Cava Brut Nature
Masia del Pla/El Rebost – Dau de bacallà gratinat d’all i oli
Vinya Janine – Xarel·lo Muscat 2014
Mel El Remei – Mel de Mil flors
El Boc de Mont-ral – Mató
Celler Mas Vicenç – Nit de lluna – negre
Forn de Mont-ral – Galetes d’avellana i xocolata
Agrícola de Bràfim – Macabeu Puigrodó
Els tiquets, que es vendran durant tot el dimarts de la Firagost a l’estand de Vives Ambròs situat al Pati i, mitja hora abans, a la plaça de l’Oli mateix, tindran un preu de 10 euros i les places són limitades.
L’acte el conduirà el xef Albert Roig, de ForEvents, i la música anirà a càrrec d’Oxigen Studis.