Tast dels millors vins de supermercat

Lluís Tolosa en un moment del tast, que va aplegar més de 50 persones. Foto: VADEVI.cat

El passat dimecres 21 de febrer, els socis del Club TR3SC van compartir una tarda amb Lluís Tolosa, col·laborador de VADEVI.cat, al Restaurant Matamala, on l’autor de Los Supervinos 2013. La guia de vins del supermercat, va presentar un tast de vins i va explicar les noves tendències en la secció de vins dels supermercats.

Més de 50 socis van descobrir 6 vins que es poden trobar a qualsevol supermercat, amb la millor relació qualitat/preu, entre els quals hi ha els catalans San Valentín, de Bodegas Torres (DO Catalunya), el Clos Gebrat, de Vinícola del Priorat (DOQ Priorat), i el Dairo Criança, de Cellers Unió (DO Montsant), que es van poder tastar juntament amb el Castillo de Liria Medium White, de Bodegas Vicente Gandia Pla (DO València); Muga Rosado, de Bodegas Muga (DOCa Rioja); Viña Aljibes Rosado, de Bodega Los Aljibes (Vino de la Tierra de Castilla).

Los Supervinos 2013 incorpora una important novetat respecte els anys anteriors, ja que als 100 vins recomanats de menys de 6,99 € i els 20 caves recomanats de menys de 11,99 €, s’hi sumen en aquesta edició 30 megavinos per a ocasions especials, amb preus fins 14,99 €. La renovada i completa selecció d’aquests 150 vins s’ha realitzat mitjançant tastos a cegues.

Sobre el Club TR3SC

El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la FederacióLlull. Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presènciapermanentalsmitjans de comunicació que inclouespais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i “El Periódico”, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

Nou comentari