El grup Entramuntanats, l’associació d’empordanesos que viuen o treballen a Barcelona, ha organitzat un tast de vins de la seva terra. Aquest dimecres el sommelier Roger Viusà, que a més de ser de Roses és un dels millors sommeliers del món i actualment cap de sommeliers del restaurant Moo de l’Hotel Omm de Barcelona, dirigirà un tast de vins de set cellers empordanesos.

Els vins que es tastaran són el Puntils Blanc del Celler Cooperativa de Garriguella, el Joncaria Muscat de Vins Guardiola Pairó, el Comabrina de Cellers Espelt, el Sinols Blanc d’Empordàlia, el Furot Criança d’Oliveda de Capmany i el Gran Recosind de Cellers Santamaria.

El tast, dirigit per Viusà, que el 2008 va ser guardonat com a segon sommelier millor del món i el 2007 com a primer d’Europa, començarà a les 20:30 a l’Hotel-Spa Villa Olímpica Suites. Després del tast, que es preveu que duri una hora i mitja, es farà el sopar-còctel. El preu del tast i sopar és de 30 euros pels socis i 40 pels no socis. Durant el sopar es podran continuar degustant el vins tastats. Cal confirmar l’assistència a l’associació (info@entramuntanats.org).


Roger Viusà va quedar segon millor sommelier del món el 2008 i el millor d’Europa el 2007 FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa