Recaredo Brut de Brut Gran Reserva 2003; Oriol Rossell Reserva de la propietat 2007; Torelló Brut Gran Reserva by Custo-Barcelona 2006, i Llopart Ex-Vite. Són quatre “delicatessen” de llarga criança que no es tasten habitualment, i de preus reservats a pocs aficionats. Ara, hi ha una oportunitat per descobrir, de franc, aquests caves excepcionals, exclussius i d’altíssima qualitat, dins del Caixapenedès Vijazz de Vilafranca del Penedès.

Joan Nebot, director de Vadevi, condueix el tast, que es farà aquest dissabte 2 de juliol a dos quarts de nou del vespre. La sessió és exclusiva per als lectors i amics del diari dels vins catalans, que agraeix així la fidelitat a un mitjà d’informació que ja passa dels 6.500 usuaris únics mensuals (equivalent als lectors dels diaris de paper).

Només amb citar VADEVI.cat i enviar un correu electrònic a: info@vijazzpenedes.com s’hi pot reservar plaça.

Recaredo Brut de Brut Gran Reserva 2003, de més de 67 mesos de criança, es pot adquirir per 30 euros; Oriol Rossell Reserva de la propietat 2007, amb una criança d’entre 38 i 50 mesos, surt per 28 euros; Torelló Brut Gran Reserva by Custo-Barcelona 2006, amb 50 mesos de criança, costa 39 euros (92 punts a la llista Parker i guanyador de caves sense criança en fusta de la Guia de Vins de Catalunya 2011), i Llopart Ex-Vite, amb 60 mesos de criança, es compra per 38 euros.


Joan Nebot en una conferència sobre el vi FOTO: VIJAZZ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa