Dissabte es va celebrar el primer tast nocturn de vins de la DO Empordà, en un acte organitzat pel Consell Regulador de la DO Empordà i la vinoteca La Fundició de Girona.

L’acte va reunir un centenar de persones entre les onze de la nit i les dues de la matinada, on es van poder tastar una cinquantena de vins corresponents a divuit cellers empordanesos.

El tast nocturn va permetre conèixer de primera mà els propietaris, els enòlegs i el personal de cada celler, i poder comentar amb ells les característiques de cada vi, per una entrada de només 10€ que donava dret a tots els tastos.

La vetllada va ser amenitzada per l’actuació del duet Jesús i Juan Carlos Jazz, i se suma a la llarga llista d’activitats del Fòrum Ciutat, programades fora de l’espai firal del Fòrum Gastronòmic de Girona’11 i escampades per tota la ciutat.

També se suma a la llista d’activitats de difusió i promoció dels vins de l’Empordà que porta a terme la vinoteca La Fundició, que des de que es va inaugurar el passat mes d’octubre s’ha convertit en un dels principals punts de referència dels vins empordanesos.


AL TAST NOCTURN HI HAVIA una cinquantena de vins corresponents a divuit cellers empordanesos FOTO: LLUÍS TOLOSA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa