VadeVi
Tast pels restauradors del Prat de Llobregat dels vins de la DO Catalunya

La Denominació d’Origen Catalunya presentarà els seus vins als restauradors del Prat de Llobregat durant un tast dirigit i un aperitiu al Restaurant La Lluna en un Cove. L’acte s’emmarca en una campanya de divulgació i promoció de la DO Catalunya entre els restauradors del país, sota l’eslògan “Som d’on venim”, que ja ha visitat el Vallès Oriental i l’Occidental, Osona, La Segarra, Berguedà, Barcelona, el Maresme, l’Anoia, el Garraf, l’Urgell i el Solsonès.

El proper mes d’abril la DO Catalunya aterrarà a la comarca del Ripollès. Les presentacions van a càrrec del President de l’entitat, Xavier Pié, i del secretari de l’entitat i enòleg, Anton Castellà. Aquesta DO engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, garantint la qualitat dels seus vins. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compta amb 25 varietats de raïm autoritzades.

La presentació tindrà lloc aquest dimecres, 25 de març, a partir de les 18:30 hores al restaurant La Lluna en un Cove, al número 48 del carrer Frederic Soler del Prat de Llobregat. Cal confirmar l’assistència a la DO Catalunya.


La DO Catalunya ja ha organitzat tastos en 11 comarques catalanes per tal de promoure els seus vins entre els restauradors. FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa