Aquesta nit ha tingut lloc la Nit dels Estels (G)Astronòmica, que han organitzat Amics de Corbera i Corbera Sabors conjuntament per primera vegada a la seva història. La vetllada ha començat a dos quarts de deu i ha durat fins a dos quarts de tres de la matinada a la Penya del Corb, que és l’emplaçament tradicional del Pessebre Vivent de Corbera des de fa 50 anys.

L’acte també ha comptat amb la col·laboració de l’Observatori Astronòmic de Corbera i la participació del 3’14 Jazz Quintet i de set cellers de la zona, que han treballat junts en la realització d’aquesta trobada gastro-musical-astronòmica.

Corbera Sabors, que aplega sis establiments gastronòmics del poble, s’ha encarregat del sopar, l’Observatori Astronòmic de Corbera hi ha donat suport astronòmic (telescopis i professionals de suport) i l’associació Amics de Corbera hi ha posat l’escenari natural del Pessebre Vivent. D’altra banda, hi ha hagut música de Jazz a càrrec de 3’14 Jazz Quintet i degustació de vins i caves d’un conjunt de cellers que també participen en el projecte.

La celebració gira al voltant de l’observació de la pluja d’estels característica de la nit de les llàgrimes de Sant Llorenç.

Per a més informació es pot consultar el blog que va ser creat per a l’ocasió:http://lanitdelsestelsgastronomica.wordpress.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa