Tasta 170 dels millors vins de Catalunya d’una tirada

El Saló TopViCavaCat 2013 es consolida amb una participació rècord de més de 70 cellers

Las presentació de l’edició anterior de la Guia de Vins de Catalunya es va fer al Camp Nou. Foto: VADEVI.cat

El dilluns 5 de novembre es trobaran a Barcelona més de 70 cellers de tot el panorama vinícola català, els vins dels quals han estat els millors puntuats a la Guia de Vins de Catalunya. El TopViCavaCat es consolida així com un dels esdeveniments vinícoles de referència pels professionals del sector.

L’Otto Zutz serà l’escenari d’aquest III Saló: allà, durant tot el dia (de 13h a 22h), hi assistiran autoritats, compradors, periodistes, distribuïdors i restauradors, corresponsals de mitjans internacionals a Catalunya, sommeliers i altres professionals del sector, per tal de conèixer i tastar més de 170 vins, els millors de l’edició que es presenta.

Després de la roda de premsa de presentació de la Guia 2013, es desvetllarà els vins guanyadors de les categories generals: Millor Vi Negre, Millor Vi Rosat, Millor Vi Blanc, Millor Vi Dolç, Millor Vi Espumós i finalment, entre un d’aquests, el Millor Vi 2013, el més puntuat entre els 1724 que l’equip ha tastat a cegues enguany.

El TopViCavaCat 2013 és una iniciativa privada que, com en anys anteriors, vol difondre la gran qualitat dels vins catalans i les diverses tendències dins una transformació encara vigent. La Guia de Vins de Catalunya, organitzadora de l’esdeveniment, destaca per ser l’única Guia vinícola que tasta tots els vins a cegues, i l’única que incorpora aspectes diferenciats del tast estricte. Així, la tipicitat, la informació inclosa a la contraetiqueta, la qualitat del tap i el preu són també valorats pels autors.

La Guia de Vins de Catalunya es distribueix en català per mitjà de l’editorial Pòrtic, i en castellà se n’encarrega Salsa Books. Ambdós són segells editorials del Grup 62. Es pot trobar a totes les llibreries a un preu de 25 Euros.

Document adjunt: Llista de vins i cellers del TotViCavaCat 2013

Nou comentari