Tasta el patrimoni de Molins de Rei

l'Associació Molinenca de Tast i Els Amics del Museu proposen per al proper diumenge 16 de setembre la descoberta patrimonial de Molins de Rei combinada amb un tast de vins de proximitat

Un dels espais emblemàtics que es visitaran serà Ca n’Ametller. Foto: VADEVI.cat

L’Associació Molinenca de Tast en col·laboració amb els Amics del Museu de Molins de Rei proposen pel proper diumenge 16 de setembre a les 11h30 l’activitat Tasta el Patrimoni, un maridatge entre la descoberta patrimonial de Molins de Rei, el tast de vins de proximitat i un petit complement gastronòmic.

Les explicacions aniran a càrrec de Maria Eugènia Ripoll, Directora del Museu Municipal, i experta coneixedora de la riquesa patrimonial de la vila, així com la col·laboració de diversos cellers del país, i comerços, bars i restaurants de la vila.

Els llocs emblemàtics de Molins de Rei a visitar, l’ordre de visita, els vins que s’hi tastaran i els bars i restaurants que posaran el pinxo seran:

Sala Gòtica: Vi blanc de Agusti Torelló amb pinxo del Barberetxu.

El Molí: Cava de Caves Rimarts amb pinxo de La Llauna.

Ca n’Ametller: Rosat de Clot dels Oms,amb pinxo del Nyam Nyam.

Federació Obrera: Vi negre de Vinyes del Grau, amb pinxo d’El Fumet

Hi ha 50 places, i el preu de l’activitat és de 20€, i pels socis del Club Envinades i d’Els Amics del Museu serà de 15€. La inscripció es pot fer adreçant-vos a aquest correu electrònic: molinencadetast@hotmail.com i el tast s’iniciarà davant la Sala Gòtica (Racó dels Gegants Vells) a les 11h30.

L’activitat l’organitza l’Associació Molinenca de Tast i Els Amics del Museu de Molins de Rei, amb el suport del Museu Municipal i de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Nou comentari