Tasta el raïm ecològic del celler Eudald Massana Noya a la verema

Es podran conèixer les maduracions i les característiques de les varietats macabeu, xarel·lo, parellada, merlot i cabernet sauvignon, entre d'altres

El propietari del celler, Eudald Massana guiarà els assistents. Foto: Celler Eudald Massana Noya

Aquest diumenge 9 de setembre, el Celler Eudald Massana Noya de Sant Pau d’Ordal organitza un tast de raïm durant la verema, per conèixer les sensacions que dóna la terra amb els fruits i per descobrir les varietats i les diferents maduracions: macabeu, xarel·lo, parellada, merlot i cabernet sauvignon, entre d’altres.

En aquesta activitat també s’explicaran els fonaments de l’agricultura ecològica i la biodinàmica. L’Eudald Massana i l’enòleg del celler, Josep Maria Vernet, acompanyaran els participants en aquesta experiència aportant els coneixements tècnics i vivencials.

L’activitat comença a les 8 del matí amb una caminada per les vinyes tastant les diferents varietats directament del cep, després es descansa tot fent un esmorzar a la masia acompanyat de vins i caves de la finca, per desprès visitar el celler.

Cal portar calçat còmode per caminar per les vinyes i un barret per si fa massa sol.

La durada de l’activitat és de 8 a 12,30 aproximadament. la reserva d’entrades es pot fer fins dijous 6 de setembre al telèfon 938 994 124 o al correu electrònic: bodega@massananoya.com Hi poden participar un màxim de 20 persones, i el preu és de 25 euros per persona adulta. La canalla fins a 6 anys hi pot participar de forma gratuïta, i els joves de 7 a 17 anys, per 17 euros.

L’hora i punt de trobada és a les 8 del matí al celler Eudal Massana Noya, Finca El Maset, a sant Pau d’Ordal (Subirats).

Nou comentari