Tasta els vins catalans

"Vins de Catalunya" convoca a Barcelona un tast guiat de vins de diverses DO catalanes per al proper dimecres 10 d'Octubre

Guillem Panisello és el conductors dels tastos de VinsDeCatalunya. Foto: Vinsdecatalunya

“Vins de Catalunya” un projecte que neix amb la vocació de potenciar i promocionar el consum de vi dins dels restaurants de la nostra terra, convoca el II Tast Guiat dels Vins de Catalunya per al proper dimecres 10 d’Octubre del 2012 de 18:30 a 20:30h.

L’activitat, que es durà a terme al CETT (UB Escola d’hoteleria i Turisme), s’adreça a totes les persones amb interès pels vins catalans, i només es necessita curiositat i ganes de passar-s’ho bé.

A l’acte, que durarà unes dues hores, s’hi tastaran vins fent una introducció al celler elaborador i a la Denominació d’Origen a la qual pertany, i es gaudirà de 3 vins blancs, 3 vins negres i 2 caves, de les D.O. Penedès, Pla de Bages, Terra Alta, Empordà, Montsant i Cava.

Els participants, conduïts per Guillem Panisello, elaboraran conjuntament una nota de tast de cada vi, que es contrastarà amb la del celler. Es repassarà també el vocabulari relacionat amb el món del vi i com utilitzar-lo.

Fitxa de l’activitat:

Dimecres 10 d’Octubre del 2012 de 18:30 a 20:30h.

Drets d’inscripció: 25€

Conductor del tast: Guillem Panisello

El curs es durà terme al CETT (UB Escola d’hoteleria i Turisme, Avinguda de Can Marcet, 36. 08035 – Barcelona.

Per a més informació: www.vinsdecatalunya.cat o trucant al 938 170 482.

Nou comentari