Tasta els vins catalans als millors hotels de Barcelona

L'Incavi i el Gremi d'Hotels de Barcelona promocionen els vins catalans amb Denominació d'Origen

A la iniciativa hi participen 15 hotels Gran Luxe i 5 estrelles associats al Gremi d’Hotels de Barcelona, que cediran un dels seus espais per dur a terme les sessions de tast

Del 17 al 23 de setembre, quinze hotels de 5 estrelles i Gran Luxe de Barcelona organitzen tastos de vins catalans amb denominació d’origen als espais més emblemàtics de cada hotel.

Durant “La Setmana del VI” podran degustar-se 12 vins. A cada sessió de tast es podrà tastar 6 vins de DO diferents i aprendre tots els seus secrets de ma de someliers experts. Aquestes sessions es duran a terme a bars i restaurants de diferents hotels de Gran Luxe i 5 estrelles de Barcelona. Espais inèdits, tranquils, glamourosos i majestuosos que complementaran l’experiència amb els seus encants.

El preu de les sessions serà de 15 euros i inclourà una invitació per a la 32a Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

Les places són limitades i s’ha de fer reserva prèvia a la web www.hotelsambdo.cat

15 euros i entrades gratuïtes per a la “Mostra del vi i el cava”

El preu de les sessions de tast de vins serà de 15 euros i a tots aquells que hi participin, se’ls regalarà entrades per a la “32a Mostra de vins i el caves de Catalunya” que es du a terme el dia 24 de setembre a l’Arc de Triomf de Barcelona. A més, un cop hagin finalitzat la sessió rebran un diploma com a “Ambaixadors del vi i el cava català”.

Els hotels participants en aquesta acció són 15 hotels Gran Luxe i 5 estrelles de la capital catalana associats al Gremi d’Hotels de Barcelona, que cediran un dels seus espais per dur a terme les sessions de tast.

Aquests hotels són: ABaC Restaurant & Hotel, Hotel Casa Fuster, Hotel Claris, Majestic Hotel & Spa, Mandarin Oriental Barcelona, Melià Barcelona, Miramar Barcelona, Ohla Hotel, Omm, DO:Plaça Reial, Pullman Barcelona Skipper, Hotel Rey Juan Carlos I, Gran Hotel La Florida, Hilton Barcelona, Le Méridien Barcelona.

Aquesta acció està organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona Escoles de Restauració i Enologia de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

Aquest dimecres 12 de setembre, a les 11.30 hores, Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, oferirà una roda de premsa on s’ampliarà la informació sobre aquesta acció.

Nou comentari