A l’acte, que organitza la Confraria dels vins del Bages, onze cellers bagencs han escollit un dels seus vins per acompanyar els plats creats pel chef Pep Aligué, que se serviran al restaurant manresà Torre Busquet.

Al decurs de l’acte també es farà la presentació de la imatge oficial de la nova edició de la Festa de la Verema del Bages, que enguany se celebrarà a Artés el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, i que serà la setzena.

Els plats que se serviran seran:
Copa de cava de benvinguda
Amanida de carpaccio de vedella amb parmesà
Lluç amb carreroles
Cuixa de cabrit a baixa temperatura
Copeta de vainilla i xocolata

I aniran acompanyats dels següents vins bagencs:
Bodegas Abadal : Rosat 2010 Cabernet Sauvignon/Sumoll
Celler Solergibert: PDA 2010 Picapoll d’acacia
Celler El Moli: La Llobeta 2007 cupatge Cabernet Sauvignon 60% Merlot 40 %
Cooperativa d’Artés: Caprici 2009 Merlot 100% Jove
Cooperativa de Salelles: Macabeu 100% 2010
Fargas Fargas: Ull de Llebre 100% 2007
Jaumandreu: Mes que Paraules 2007 Merlot 40%, Cabernet Sauvignon 35% i Syrah 25%
Mas de Sant Iscle: Sauvignon blanc 100% 2010
Oller del Mas: Blanc de Picapolls 2010, Picapoll blanc 50% Picapoll negre 50%
Vins Grau: Jaume Grau Aurum 2007 blanc fermentat amb bota.
Caves Gibert: Brut nature (copa de benvinguda)

Dades:
Dia: 26 de maig, dijous
Lloc: Restaurant Torre Busquet. Manresa
Hora: 9 del vespre
Preu tast i sopar: 25€, tant per a socis com per a no socis
El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 de maig i per assistir és imprescindible fer la inscripció al web www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34


ALTRES EDICIONS DEL TAST DE VINS DEL BAGES JA S’HAN DESENVOLUPAT A TORRE BUSQUET FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa