VadeVi
Tasta Porrera 2009, una oportunitat per conèixer els vins d’aquest poble prioratí

Aquest dissabte 7 de novembre l’Associació de Cellers de Porrera (que integra divuit cellers) ha ofert una oportunitat única per conèixer els vins del poble i la seva gastronomia, en el marc del Tasta Porrera 2009.

La mostra , amb el suport de l’Ajuntament i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, promou aquesta festa popular que vol posar a l’abast dels aficionats i experts la descoberta de les característiques i propietats dels vins d’aquesta vila.

Per aquest motiu, a partir de les 11 h del matí fins les 14 h, la plaça de Catalunya de Porrera s’ha omplert amb les parades de 16 cellers del poble que han donat la possibilitat de tastar els seus vins. A més, durant aquesta jornada hi ha hagut un espai de la festa, controlat directament per l’Associació de Cellers de Porrera on s’han pogut adquirir els vins exposats amb uns descomptes importants, d’entre un 15 i un 20%, previstos només per a aquest dia.

Coincidint amb el Tasta Porrera 2009, els cinc establiments de restauració de la localitat han ofert als visitants degustacions de la cuina tradicional local, de manera que la gastronomia i el vi local es donaran la mà en una mateixa celebració popular.

Els preus dels tiquest de degustació han estat de:
– Tast de vi (12 tiquets de degustació) : 10 euros.
– Tast de menjar (3 tiquets ració) : 7 euros.
– Es deixaran 5 euros de dipòsit per la copa, amb devolució al tornar-la.


La mostra se celebra a la Plaça de Catalunya FOTO: VADEVI.CAT


Es podran tastar vins de setze cellers porrerencs FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa