VadeVi
Tastavins investeix Oriol Guevara i Miquel Torres com a nous acadèmics de Mèrit i d’Honor

L’Acadèmia Tastavins Penedès va celebrar el lliurament dels Premis Tastavins i un Capítol Extraordinari d’Investidura, en el Celler Waltraud de Bodegues Torres, a Pacs del Penedès. L’acte va comptar amb la presència de 125 acadèmics i amics. Va iniciar-se amb el Capitol d’Investidura a nous acadèmics i acadèmiques de nombre, que entren a formar part de l’Acadèmia. A continuació es va investir Acadèmic de Mèrit Oriol Guevara, Director General de l’INCAVI, i Acadèmic d’honor Miquel Agustí Torres, president de Bodegues Torres.

Tot seguit, es varen lliurar els II Premis Tastavins, que atorga l’entitat en reconeixement a el celler de l’any, el viticultor de l’any, la millor iniciativa vitivinícola i el mèrit periodístic. Els guardonats van ser: Millor celler de l’any, Bodegues Torres; Millor Viticultor de l’any, Lluís Milà de Villalobos; Millor iniciativa, Setmana del Cava, organitzada per la Confraria del Cava, i Premi al mèrit periodístic, Sergi Cortés, de la Revista Cupatges

En acabar l’acte capitular, els assistents es van traslladar a la finca Mas Rabell de Bodegues Torres, a Sant Martí Sarroca, on van celebrar un sopar de gala en honor als premiats i nous acadèmics.


Nous acadèmics i membres de Tastavins FOTO: ACADÈMIKA TASTAVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa