Tastos en vaixell, el fet diferencial de la mostra Temps de Vi

La fira vinícola de Vilanova i la Geltrú se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny

El Temps de Vi inclourà tastos durant sortides al mar Foto: Temps de vi

La fira Temps de Vi, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny a Vilanova i la Geltrú amb la intenció de promoure la cultura catalana del vi, comptarà amb un acte estrella: tastos al mar. La ubicació marinera del municipi ha facilitat l’organització de tastos dalt d’un vaixell com un tret diferenciador de la resta de fires de Catalunya.

Paral·lelament, Temps de Vi comptarà amb la presència d’una trentena de cellers provinents de vuit DO catalanes, que se situaran a la Plaça de les Neus, la Rambla Principal i la Plaça de la Vila. A més, hi haurà cinc estands gastronòmics amb productes autòctons, una carpa de tastos i maridatges i un espai destinat a les actuacions musicals i zones de consum. La fira conjugarà la viticultura amb diferents àmbits artístics i empresarials i ocuparà 6000 metres quadrats del centre urbà de la ciutat.

A més, un altre dels atractius de la mostra serà el taller ‘Els vins catalans al restaurant’ que comptarà amb destacats ponents de la gastronomia i la distribució. La voluntat és incentivar el debat i coneixement del producte català entre el públic que hi assistirà.

Temps de Vi busca dirigir-se tant al públic aficionat al vi que vol conèixer més sobre aquest món, com el professional i especialista que podrà potenciar les relacions comercials amb el sector. La missió de la fira és promoure i difondre la cultura catalana del vi a través d’un acte que vol unir l’enologia amb l’art i l’empresa per aconseguir educar i motivar el consum intel·ligent entre la població local. Temps de Vi se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny i compta amb la coorganització de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la col·laboració de D.O. Penedès i Riedel.

Nou comentari