VadeVi
Tastos i fotos per celebrar el desè aniversari de la DO Catalunya

La DO Catalunya està imparable. Ja ha fet una desena de macrotastos en diferents ciutats i barris de Barcelona, la majoria coincidint amb festes majors. Ara, per si no fos prou, també convoca un concurs de fotografia que, de fet, està relacionat amb els tastos. Es tracta que totes les persones que han assistit a algun d’aquests macrotastos del desè aniversari puguin enviar les fotos que han fet durant el tast per participar en el concurs. Amb el nom de I tu, com vas viure el teu tast de vins?, el Consell Regulador de la DO convoca aquest concurs que donarà, com a premi, un cap de setmana enoturístic per a dues persones.

D’altra banda, ja hi ha nous tastos programats per a les properes setmanes. Aquesta vegada l’enòleg de la DO Catalunya, Anton Castellà, anirà a donar a conèixer els vins de la DO a Mataró, a Santa Coloma de Gramanet i al Masnou.

El macrotast de Mataró es farà el proper 7 de maig a partir de les vuit del vespre a l’Associació de Veïns de Mataró. El de Santa Coloma de Gramenet es farà el 13 de maig a les 19:30h a l’Associació Cultural Aramateix. I el del Masnou es farà el 8 de juny, també a les 19:30h, al Casino de Masnou. Com sempre al final del tast es sortejaran alguns lots de vins entre els assistents. Els tastos són gratuïts però cal haver fet una reserva prèviament a través de la pàgina web del consell regulador. El termini màxim per inscriure’s, sempre que encara quedin places, és el mateix dia del tast a les dues del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa