Temps de Vi surt a la mar

La mostra de vins de Vilanova i la Geltrú marca la diferència amb tastos a bord d'un vaixell

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IRWCTvxThzo[/youtube]

La primera edició de la fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, inaugurada aquest divendres, 1 de juny, i que s’allargarà fins diumenge, 3 de juny, ofereix com a novetat la possibilitat de gaudir de tastos de vins i caves a bord d’un vaixell, podent combinar alhora el tast amb un passeig per la costa vilanovina.
En el tast de presentació, realitzat aquest divendres al matí, s’han pogut tastar dos caves d’Agustí Torelló Mata, el Brut Reserva 2008, amb cupatge de macabeu, xarel·lo i parellada, i el Rosat Trepat, fet amb aquesta varietat de raïm. Tots dos han estat presentats pel director comercial del celler, Joan Moliner i Cols. Per la seva banda Carles Carbonell, promotor i organitzador de la fira, ha valorat l’experiència dels tastos en vaixell com l’activitat “més atractiva de la fira, perquè són tastos en vaixell que aprofiten la base marítima per donar la possibilitat d’accedir a un veler, fer un tast i sortir a navegar per gaudir de les vistes de Vilanova i la Geltrú”.
La fira Temps de Vi compta amb representació d’11 de les 12 Denominacions d’Origen catalanes i 38 cellers i, a banda de les activitats nàutiques, es desenvoluparà en un espai de 6000 metres quadrats entre la plaça de la Vila, la Rambla Principal i la plaça de les Neus, tot al centre de Vilanova. En aquests espais s’hi ubiquen els estands, un escenari d’actuacions i la carpa de tast.
Públic generalista i professional

La mostra vilanovina està adreçada a dos tipus de públic, el generalista aficionat al vi, a qui es donarà a conèixer la producció vinícola catalana, i el professional i especialista, que podran trobar en el certamen una manera de potenciar les seves activitats comercials.

A més, un altre dels atractius de la mostra serà el taller ‘Els vins catalans al restaurant’ que comptarà amb destacats ponents de la gastronomia i la distribució. La voluntat és incentivar el debat i coneixement del producte català entre el públic que hi assistirà.

Nou comentari