VadeVi
Tercer jornada del Debatdevi, dimarts al Palau Robert

Què espera el sector del vi de la recerca en viticultura i enologia, com afecta el canvi climàtic en la viticultura, com s’organitza la recerca en d’altres països són algunes de les qüestions que es tractaran el proper dimarts 26 de gener en la tercera jornada Debatdevi organitzada per l’Incavi per tal d’analitzar i aprofundir en alguns dels aspectes del món del vi.

La cita serà al Palau Robert de Barcelona a partir de les deu del matí i fins al migdia. Després de la inauguració a càrrec del director general de l’Incavi, Oriol Guevara, es farà una conferència sobre la recerca pública a Catalunya en matèria de vinya i vi. Hi intervindran responsables i personalitats de l’Incavi, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del Part Tecnològic del Vi (VITEC) i de les universitats Autònoma, de Llei, Politècnica i Rovira i Virgili.

S’analitzarà tambe el projecte Cenit Deméter i es parlarà de les potencials vulnerabilitats al canvi global de la viticultura a Catalunya i de la vitivinicultura ecològica i sostenible davant el canvi climàtic.

Després d’una pausa-cafè arribarà el moment de conèixer com s’organitza i es coordina la recerca a països com Sud-àfrica, Califòrnia o Austràlia. Carme Domingo, tècnica de l’Incavi presentarà la comunitat de pràctica R+D+I CoP Recerca.

Per acabar la jornada es durà a terme una sessió de treball moderada per Santiago Mínguez entorn a la pregunta “Què espera el sector del vi de la recerca en viticultura i enologia?”


Antxon Pous, Albert López, Toni Mascaró (membres de la comunitat vinternet) i Gemma Urgell (Incavi) durant el segon Debatdevi FOTO: Incavi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa