VadeVi
Terra Alta serà la DO convidada de la 164a Fira de la Candelera

Sessions de tastos de vins durant la Fira de la Candelera 2014. Foto: Uri Foto">

La 164ª Fira de la Candelera tindrà lloc a Molins de Rei els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer. I com també és tradició, hi haurà un espai reservat per la Fira de Vins i Caves que enguany compleix 35 edicions.

Les activitats de la Fira dedicades al món del vi comencen uns dies abans, a partir del 26 i fins el 29 de gener, tindran lloc a la Sala Punt de comerç del Mercat Municipal, i del 30 de gener al l’1 de febrer, coincidint amb la Fira multisectorial, a la plaça de la Llibertat, on es duran a terme diversos tastos i presentacions de producte. Destaquen entre elles:

Tast d’Olis i degustació de patates de diferents tipologies fregides amb diferents olis. Dilluns 26 de gener de 18 a 20h.

Tast de Cerveses. Dilluns 26 de gener de 20 a 22h.

Tast “Maridatge de vins i varietat de formatges”. Dimarts 27 de gener de 20 a 22h.

Presentació de gintònics Fira Candelera 2015 i tast de Sakes. Dimecres 28 de gener de 20 a 22h.

Tast “maridatge de cava i bacallans cuinats de diferents maneres”. Dijous 29 de gener de 19.00 a 20.30h.

Sessió de tast per a professionals (dirigit a restauradors, blocaires i divulgadors gastronòmics). Divendres dia 30 de gener a la Plaça de la Llibertat, a les 17.15h

Tast “Maridatge de vins de la DO Terra Alta i altres vins i productes amb caviar”. Divendres dia 30 de gener a la Plaça de la Llibertat, a les 19.00h

6º Concurs de tast de vins per parelles. Dissabte 31 de gener, a partir de les 10h.

XVII Trobada intercanvi de plaques de Cava. Dissabte 31 de gener, de 10 a 14h, al pati del Palau de Requesens.

Tast de la DO Terra Alta, la convidada especial de la Fira 2015. “La garnatxa blanca: l’èssencia de la DO Terra Alta”. Dissabte 1 de febrer, a les 13h.

I en l’horari del recinte firal, estan previstes les presentacions de diversos productes per part dels expositors i la visita professional dels alumnes de l’Escola de Sommeliers.

La Fira de Vins i Caves, així com la Fira de la Candelera de Molins de Rei mantenen oberts diversos canals d’informació a través de les xarxes socials youtube , facebook , twitter , instagram . Així mateix, proposen com a etiquetes de referència les següents: #firacandelera #tastoscandelera #vinscandelera

Cartell de la 35º Fira de Vins i Caves de la Candelera">

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa