VadeVi
Tertúlies obertes sobre el vi a l’Ateneu Barcelonès: la DO Catalunya

L’Oriol Pérez de Tudela, responsable del bloc El vi a punt i i el restaurant ATN organitzen amb el suport de l’INCAVI i els diferents Consells Reguladors de les denominacions d’origen de vins catalanes, la sèrie de tertúlies Les presències del vi al voltant del vi. A cada sessió es tasten vins representatius i es debat sobre una DO concreta.

Com en la primera sessió, que es va dedicar a la Denominació d’Origen Alella, es començarà amb una presentació de la Denominació d’Origen Catalunya, seguida del tast d’una sèrie de vins representatius (dels cellers Jean Leon, de Ca n’Estruc i de Clos d’Agon). El restaurant ATN oferirà un platet per visualitzar el lligam dels vins amb la gastronomia, i es tancarà amb un sopar on debatre sobre les idees suggerides. En aquest cas s’aprofitarà la controvèrsia que ha acompanyat els inicis d’aquesta Denominació d’Origen per analitzar el pes i el paper dels Consells Reguladors, així com el seu origen. Hi participaran representants dels cellers elaboradors dels vins tastats, així com el president de la DO Catalunya, Xavier Pié i el secretari, Anton Castellà.

Aquest debat se celebrarà el dijous 26 de febrer a partir de les 8 del vespre al restaurant ATN, situat als baixos de la seu de l’Ateneu Barcelonès, al número 6 del carrer Canuda de Barcelona. A les 20.00 s’iniciarà la presentac ió, acompanyada del tast de vins. El preu de la sessió, és de 5€. A dos quarts de deu s’iniciarà el sopar, a un preu de 27€ amb el tast previ inclòs.

Les persones interessades poden adreçar-se als telèfons 933 185 238 o 625 408 974 o al mateix restaurant de l’Ateneu. L’aforament és limitat i s’ocuparà per ordre d’inscripció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa