VadeVi
The Wall Street Journal considera Monvínic com a millor bar de vins del món

Monvínic no para de rebre elogis a nivell internacional. Després que fos condierat com un dels cinc millors bars de vins del món per la revista nord-americana Wine&Food, el que és un dels centres de referència catalans per a la divulgació de la cultura del vi, ha rebut, ja sense matisos, l’etiqueta de millor bar de vins del món. Ha estat el crític de vins del diari The Wall Street Journal, Jay McInerney, el responsable d’atorgar aquesta categoria al local del carrer Diputació de Barcelona. Mclnerney reconeix que malgrat tots els seus esforços no ha estat en tots els bars de vins del món però, assegura, que Monvínic és “el millor bar de vins” on hagi estat.

L’escriptor i crític gastronòmic i de vins Jay McInerney va quedar meravellat després d’una recent visita a Barcelona en la qual també va aprofitar per a anar a diversos restaurants amb estrella Michelín del nostre país. En l’última nit de la seva estada a Catalunya, va sopar a Monvínic, seguint la recommenació del sommelier d’El Bulli, i assegura que la satisfacció que va tenir li dóna motius per tornar a Barcelona.

L’interiorisme de Monvínic -dissenyat per Alfons Tost-, el centre de documentació amb milers de referències de llibres sobre el vi, i la carta digital de vins són alguns dels aspectes que més van facinar a McInerney, a banda de la gran diversitat de vins que té Monvínic i la cuina tradicional catalana del xef Sergi de Meià.

Pel que fa als vins que Mclnerney va tastar a Monvínic, cal destacar que només dos tenien denominació d’origen catalana, en concret, un del Priorat i un cava de Freixenet.


Monvínic té 500 metres quadrats i està plantejat com a espai diàfan FOTO: MONVÍNIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa