VadeVi
Tiana promou els seus vins amb el primer ‘Tast Tiana’

Tiana vol promoure els seus vins i la seva gastronomia i per fer-ho posa en marxa per primera vegada el Tast Tiana, la primera Mostra Gastronòmica i del Vi de Tiana. El proper dissabte 20 de juny es durà a terme una jornada de gairebé 12 hores dedicades als vins del municipi.

A partir de les 11 del matí i fins gairebé les 11 de la nit els cellers del terme municipal de Tiana oferiran els seus vins als visitants de la fira. Parxet, Quim Batlle, Alella Vinícola, Alta Alella, Serralada de Marina i Roura presentaran les noves anyades dels seus vins a la Catequística. Els tiquets de degustació de vins, de cinc euros, inclouen el tast de tres vins. Els de restauració costen 6 euros i donen dret a tres tastos.

La iniciativa és de la regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament i de l’Associació de Comerciants. Tiana disposa d’una oferta de cellers que elaboren un producte diferencial i de molta qualitat i els restauradors s’esforcen en l’elaboració de plats típics de la zona, explica el regidor de promoció econòmica Enric Nolis. El regidor assegura que “els sis cellers de Tiana i tots els restauradors van rebre amb entusiasme la proposta”.

D’altra banda, i des de principis de juny, alguns aparadors del municipi han participat en el concurs per escollir el Millor Aparador decorat amb motius relacionats amb el vi o amb els productes locals. L’entrega del premi es farà el mateix dia 20 al vespre, juntament amb el premi al Millor Maridatge. Durant el matí es farà també una xerrada sobre la cuina al buit.


Tast Tiana és una iniciativa de l’ajuntament i l’Associació de Comerciants FOTO: AJ. TIANA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa