VadeVi
Toni Albiol proclamat el millor professional del vi per la guia ‘Las mejores vinotecas y espacios gourmet de España’

La guia ha fet una exhaustiva selecció d’un total de cent establiments, repartits per tota la geografia estatal, en la que cada vinoteca apareix amb les dades actualitzades, nombre de referències, especialitat en destil·lats d’alta gamma i horaris, a més d’aquelles activitats paral·leles que cada vegada prenen major rellevància en aquestes botigues especialitzades en vi: presentacions de producte, cursos de tast o tasts guiats per harmonitzar els diferents vins amb diferents productes gastronòmics.

El guardó al millor professional del vi de l’Estat ha estat concedit al sommelier de Divins, Toni Albiol, segons resumeix l’esmentada guia: “per la seva excel·lent trajectòria i la seva vinculació amb la didàctica. Finalista en la passada edició de La Nariz de Oro, guanyador del concurs Azpilicueta Sumiller 2009, subcampió en el concurs Verema.com, representa totes les virtuts d’una nova generació de sommeliers emprenedors: té la seva pròpia vinoteca, Divins, un programa de ràdio de divulgació de la cultura del vi i realitza cursos de tast per als seus clients, escoles, cellers i empreses, entre altres activitats”.

Entre les altres cinc vinoteques que acompanyen a Enoteca Divins en el Top de les 6 millors de l’Estat també hi ha El Celler del Cava, de Terrassa, per la seva selecció de whiskies, i la Vinoteca Balear de Palma de Mallorca per la millor selecció de vins.

Segons la pròpia guia, els criteris que serveixen per realitzar aquesta selecció de vinoteques i espais gourmet, es basen en aspectes com la varietat i nombre de referències, l’especialització, la trajectòria de la pròpia botiga i de seu equip professional o les activitats que tenen lloc en ella amb l’objectiu de difondre la cultura del vi. Però si un criteri s’imposa sobre els altres, és la professionalitat en el tracte que l’establiment dispensa als seus clients.


TONI ALBIOL ÉS EL PROPIETARI DE L’ENOTECA DIVINS DE MARTORELL FOTO: ENOTECA DIVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa