VadeVi
Torna Arrels del vi, la fira professional i amateur de la DO Empordà

L’èxit d’assistència de les dues edicions anteriors d’Arrels del vi, han portat Dominic Abernethy, propietari de El Celler Petit de Sant Martí d’Empúries, a repetir aquesta fira professional, que compta amb la col·laboració de la DO Empordà, l’Ajuntament de l’Escala i el Museu d’Arqueologia de Catalunya . Es tracta d’una oportunitat única de tastar vins d’alta qualitat que, segons com, poden ser difícils de trobar, i de comprar-los a preu de celler.

Durant dos dies, el 22 i 23 de maig, centenars de professionals i aficionats al vi s’aplegaran per conèixer i tastar els vins empordanesos. L’entrada a la fira costa 15 eurors i inclou el tast obert als millors vins de l’Empordà, una copa Riedel valorada en 12 euros, 3 tapes de maridatge de La Terrassa d’Empúries, una visita guiada a les Ruines d’Empúries, la degustació del mulsum (vi romà), exercicis de tast de l’Institut del Suro i Retecork i la venda directa de vins a preu de botiga.

Els cellers que ja han dit que partiparan són: Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Can Sais, Celler Martí Fabra / Masia Carreras, Celler Roig Parals, Empordàlia, Espelt Viticultors, Lavinyeta, Oliveda, Oliver Conti, Vinyes dels Aspres y Vinyes i Cellers Mas Llunes.

Premis Arrels del Vi 2010
Prèviament a la fira, s’ha fet el concurs de vins Arrels del Vi 2010, a trabés d’un tast a cegues fet pels tastadors Pingarrons i dirigit pel sommelier Rafael Sabadí. Els guanyadors d’aquesta edició són el S’Alou 2006 de Vinyes dels Aspres (millor vi negre), el Blanc dels Aspres de Vinyes dels Aspres (millor vi blanc) i Maisa Pairal Moscat de Martí Fabra (millor vi dolç).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa