Torres completa la trilogia Atrium amb l’Atrium Cabernet Sauvignon

Després de presentar l'Atrium Merlot i l'Atrium Chardonnay ara és el torn del Cabernet Sauvignon, un vi negre de la collita del 2006 que marida bé amb embotits, arrossos, carn i formatge

Bodegas Torres acaba de llançar un nou vi al mercat. Es tracta de l’Atrium Cabernet Sauvignon, un vi que “completa la trilogia Atrium” formada per l’Atrium Merlot i l’Atrium Chardonnay presentat el mes d’agost passat. Es tracta d’un vi negre elaborat amb un 85% de cabenet sauvignon i un 15% d’ull de llebre del 2006, “un any excel·lent pel que fa al raïm del Penedès”, segons el mateix celler.
[[frase]]
L’Atrium Cabernet Sauvignon, amb un preu aproximat d’uns 9 euros i mig, marida amb embotits, arrossos i paelles, receptes de carn i caça i formatges, segons Torres. Després de passar per una maceració de dues setmanes i uns vuit dies de fermentació el vi va passar per una criança de dotze mesos en barriques de roure francès.

El nom Atrium prové de les antigues cases romanes i fa referència a l’habitació on es tocava música, es menjava i es gaudia dels vins. Per això l’etiqueta fa referència a la música, amb un fragment de la partitura de la Flauta Màgica de Mozart.


L’Atrium Cabernet Sauvignon es ven per poc més de nou euros FOTO: TORRES

Nou comentari