Torres destaca que exporta el 73% de la seva producció

En referència a l'actual situació política, Miguel A. Torres, president del grup vitivinícola, ha dit que "hem notat algun simptoma de boicot, però poc"

Miguel A. Torres, president de Bodegas Torres. Foto: Arxiu ND

En una entrevista a La Xarxa amb motiu del congrés internacional Wine & Culinary que s’ha desenvolupat a Barcelona aquest cap de setmana, Miguel A. Torres, president de Bodegas Torres, ha reconegut que l’actual debat sobre la independència de Catalunya està tenint una lleugera repercusió sobre les vendes.

En una primera part de la entrevista, el cellerer ha destacat la importància de la internacionalització dels mercats i ha dit que Bodegas Torres exporta el 73% de la seva producció, però que “el mercat nacional també té importància per a nosaltres, i intentem cuidar-lo”.

Preguntat sobre la possibilitat d’una onada de crides al boicot ateses les actuals circumstàncies polítiques, Torres ha explicat que: “Sempre hi ha una mica de por. Hem notat algun símptoma de boicot, però poc”. En al·lusió als responsables polítics ha afegit que “crec que hi haurà el seny i l’habilitat política per trobar un punt d’encontre i aconseguir les millores que Catalunya necessita”.

Nou comentari