VadeVi
Torres treu a finals d’any el primer escumós de vinyes catalanes
  • CA

Cellers Torres preveu llançar a finals d’aquest any el primer vi espumós d’alta gamma que elabora a Catalunya amb el mètode tradicional, de producció molt limitada. Els raïms de la primera anyada, del 2013, han estat meticulosament seleccionats i procedeixen de vinyes en propietat situades al Penedès, a més de 500 metres d’altura, els vins de les quals es caracteritzen per l’elevada acidesa. S’estima que es posaran a la venda 36.000 ampolles d’aquesta primera anyada.

L’augment gradual de les temperatures, com a conseqüència del canvi climàtic, fa que les finques de la família Torres situades a altura en diverses zones de Catalunya puguin complementar l’elaboració d’aquest escumós en un futur, sense necessitat de limitar-se al Penedès o altres zones contemplades dins de la Denominació d’Origen Cava.

Torres ja elabora tres vins espumosos a Xile, al seu celler situat a Curicó: Cordillera Brut, amb la varietat pinot noir, i Estelado Rosado Brut i Estelado Orgánico Extra Brut, elaborats amb la varietat país, la més antiga de Xile.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa