Bodegas Torres fa una clara aposta per la comunicació a través de la web i renova la seva pàgina (www.torres.es) per adequar-la a les noves tendències i incorporar-hi informació de tots els seus cellers,

També disposa d’un apartat per aprendre sobre vi en què s’explica el procés d’elaboració i s’ofereixen consells de maridatge, informació sobre activitats formatives i la possibliltat de fer consultes on-line. Hi ha també una part de la web dedicada a l’enoturisme, en què Bodegas Torres explica les diferents ofertes que tenen en els diferents cellers del grup. L’objectiu del celler és convertir aquesta nova web renovada en una web de referència per qualsevol amant del vi i la gastronomia.

D’altra banda, el grup està potenciant la comunicació amb els consumidors a través de Facebook, on el seu grup ja compta amb més de 2600 admiradors. I, alhora, vol potenciar el Club Torres On-line, un espai on els aficionats poden registrar-se per obtenir beneficis com l’accés a continguts exclusius de la web, la possiblitat de fer consultes als Enòlegs del Club i l’aplicació El meu celler. Es tracta d’una aplicació personal de gestió de celler online gratuïta que permet compartir amb vins els amics i puntuar-los en base als propis tastos.


Bodegues Torres renova la web per fer-la més dinàmica i moderna FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa