Torres rep el rei de Suècia i el premi Reina Cristina per les relacions comercials amb el país nòrdic

Bodegues Torres ha rebut un reconeixement per la seva feina fomentant les relacions comercials i culturals entre Espanya i Suècia

Representants de la Reial Acadèmia de Enginyeria acompanyats pel seu patró, el rei Carles Gustau XVI de Suècia han visitat aquest dilluns les instal·lacions de Bodegas Torres a Pacs del Penedès. La delegació ha pogut veure de prop el procés de la verema i fins i tot recol·lectar algun raïm de merlot en una de les finques. La visita ha acabat amb un sopar a la Bodega Waltraud, inaugurada fa poc més d’un any.

La visita reial sueca ha concidit amb l’entrega del premi Reina Cristina -consistent en un bust de bronze de la reina Cristina de Suècia- al celler. El premi, otogat per la Cambra de Comerç Hispano-Sueca com a reconeixement a empreses o personalitat sque han destacat pel foment de les relacions comercials i culturals entre amb Suècia, serà lliurat al president de Torres, Miguel Torres, aquest dijous a l’Ambaixada sueca a Madrid. La cerimònia serà presidida pel rei Joan Carles I i el rei suec Carles Gustau XVI.


Torres rep la delegació de la Reial Acadèmia d’Enginyers amb el rei Carles Gustau XVI de Suècia FOTO: JORDI ELIAS


El rei Carles Gustau XVI de Suècia signa una de les bótes del celler acompanyat de Miguel Torres FOTO: JORDI ELIAS

Nou comentari