VadeVi
Torres repeteix com a marca més admirada del món

Celler Waltraud de Torres a Pacs del Penedès Foto: Jordi Elias">

Cellers Torres ha estat escollit, per segon any consecutiu, la “Marca de vins més admirada del món” pels professionals del sector, segons publica la revista britànica de referència Drinks International">. El jurat, format per més de 200 Wine Masters, sommeliers, formadors i periodistes del vi de tot el món, ha concedit a Torres la màxima distinció a nivell mundial, encapçalant un rànquing de 50 marques que la publicació defineix com “un pol de marques consolidades que han demostrat ser líders globals respectades i consistents”. Segons l’expert vinícola Will Parker, membre del jurat, “Torres és una marca de qualitat amb una diversitat de productes en quant a estil, preu i origen i una forta tradició familiar”.

L’editora del suplement World’s Most Admired Wine Brands ">de Drinks International">, Holly Motion, comenta: “Quan el branding depèn tant de la reafirmació de la confiança, és un triomf encara més gran no només aparèixer a la llista però mantenir la posició”. Cellers Torres ho ha aconseguit, sent número 1 el 2014 i el 2015 –és, de fet, l’únic celler de l’Estat espanyol i europeu que ha obtingut fins ara la màxima distinció– i ocupant la segona posició els tres anys anteriors.

A Torres el segueix aquest any el celler espanyol Vega Sicilia, l’australià Penfolds, el neozelandès Villa Maria i el francès Château d’Yquem en cinquena posició. Els països amb més representació a la llista són França, amb 13 cellers, seguit d’Estats Units amb 7 i Espanya, Xile i Austràlia amb 6.

El rànquing s’elabora a partir de l’opinió i percepció d’experts, en base als següents criteris: que la qualitat del vi sigui consistent o millor cada any; que el vi reflecteixi la seva regió o país d’origen; que respongui a les necessitats i gustos del seu públic objectiu; com es ven i es presenta, i que tingui un gran atractiu per un ampli grup demogràfic.

Miquel Torres Maczassek, director general de Cellers Torres i membre de la cinquena generació: “Ser, per segon any, la marca de vins més admirada del món ens omple d’orgull i satisfacció ja que és un reconeixement al treball i a l’esforç de tots els nostres col·laboradors, distribuïdors i de les cinc generacions de la família, que han contribuït al prestigi de la nostra marca, fent que sigui percebuda com a garantia de qualitat a tot el món”. I afegeix: “El nostre compromís, com a cinquena generació, és continuar elaborant vins d’alta gama que reflecteixin encara més la personalitat de cada regió i de cada vinya, vins autèntics i de gran qualitat”.

El cognom Torres està lligat al vi des de fa més de tres segles, quan la família va plantar les primeres vinyes al Penedès. Des dels seus orígens el 1870, el celler Torres ha aconseguit unir tradició i innovació amb l’objectiu de liderar el sector del vi i del brandi de primera qualitat, sempre elaborant-los amb un rigorós respecte cap al medi ambient. Aquesta tradició familiar, que ha passat de generació en generació, i el treball d’un equip format per 1.300 persones a tot el món han fet possible que els cellers Torres lideressin aquest any el rànquing de les marques de vi més admirades del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa