Un any més Sitgeshonora el vincle històric de la vila amb el món del vi. Aquest cap de setmana es farà la Festa de la Verema de la ciutat. Durant tres dies Sitges acollirà nombroses activitats, des del pregó de l’actriu Mercè Sampietro, la Nit de les Pubilles, la mostra de vins, el concurs d’aparadors, el Concurs de Trepitjadors de raïm i la inauguració de la Font del Vi. La Festa, que està organitzada per Foment del Turisme de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges està patrocinada per Bodegues Torres.

17 participants a la quarta Mostra de Vins
Amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa vinícola de la zona, la quarta Mostra de Vins reunirà a 17 expositors al Passeig de la Ribera. Com és habitual, la Mostra oferirà 2 tipus de tiquets-degustació. Un que inclourà 2 tasts de vi i una copa Riedel al preu de 5€ i un altre que inclourà 4 consumicions de vi i una copa Riedel per 7€. A més es podran adquirir tiquets per degustar productes gastronòmics al preu de 2€.

L’any passat, prop d’11.500 visitants van passar pels estands de la Mostra i es van vendre 2.800 tiquets-degustació. Aquesta iniciativa està impulsada per l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, la Diputació de Barcelona, Bodegues Torres i el Consell Comarcal del Garraf.

Dedicada a Guadalajara, Mèxic
La Festa de la Vererma de Sitges està dedicada aquest any a la ciutat mexicana de Guadalajara. Amb més de 1.600.000 habitants és una de les seus culturals, industrials i econòmiques més importants de Mèxic, seu de diferents festivals i esdeveniments culturals. La seva gastronomia compta amb una gran varietat de plats típics mexicans, però el pla típic de la ciutat són les “tortas ahogadas”, fetes amb “birote salado” (pa) amb carn fregida de porc (coneguda com “Carnitas”).


Durant la festa de la verema s’escull la pubilla FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa