VadeVi
La segona edició de l’Espai del Vi Català escalfa motors
  • CA

L’Espai del Vi Català està ultimant els detalls per encetar la segona edició del curs de formació de prescriptors de vins de Catalunya. En aquesta segona edició, que comença dissabte 20 de febrer, es mantindrà el format i el nombre de sessions (en total són 10), també repeteixen alguns dels professors, però s’incorporen algunes millores pel que fa a infraestructura, equip docent i calendari.

D’una banda, el lloc on s’impartran les classes se’n va del Born cap al 22@, concretament al Valkiria Hub, un centre de coworking al Poble Nou que disposa de la infraestructura necessària per al bon servei dels vins, ja que compta amb un bar restaurant a les seves instal·lacions.

Pel que fa al calendari del curs, i com les classes es fan els dissabtes, s’ha optat per esponjar les jornades entre elles per deixar lliure algun cap de setmana entre mig. Les 10 jornades es repartiran entre el 20 de febrer i els últims dies de maig.

En l’apartat del professorat, repetiran noms com els de René Barbier, Josep Buján, Joan Soler o Manel Avinyó, entre d’altres, i s’incorporen cares conegudes al sector com la Sara Pérez (Mas Martinet), Anna Espelt (celler Espelt), Ton Mata (Caves Recaredo), Toni Coca (Coca i Fitó) i Raül Bobet (Castell d’Encús).

Entre les novetats d’aquesta edició, a més, també hi ha l’oportunitat d’assistir a només classes soltes. Tot i que tindran prioritat de seient les persones que facin el curs complet, s’obriran sessions a persones que estiguin interessades en la temàtica o el professor d’un dia determinat.

El tast de vins catalans continuarà sent un dels pilars bàsics d’aquest curs i si en la primera edició se’n van tastar 120, en aquest segon curs s’intentarà superar aquesta xifra.

Aquest és el vídeo promocional del curs de primavera.

Per a més informació o inscripcions, es pot consultar el web de l’Espai del Vi Català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa