Aquest dissabte 27 de novembre, en el marc de la celebració de la cloenda dels Sopars i Tasts del Massís del Garraf, que tindrà lloc a la finca Clos La Plana, es podran veure junts, per primera vegada, tots els vins del territori. Més de 100 ampolles de vins i caves dels productors vitivinícoles de la comarca. Els gestors de la pàgina web DO Garraf han aconseguit reunir tota la producció i l’exposaran de manera conjunta al públic, des de les 10 del matí fins a les 19 set de la tarda.

Cal recordar que l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf treballa per crear una subzona dins de la DO Penedès. L’entitat és una organització empresarial que pretén aconseguir un reconeixement diferencial dels seus vins. Hi participen Can Ràfols, les bodegues Valldosera i Viladellops d’Olèrdola i Lleure Olesa d’Olesa de Bonesvalls. A més també formen part del gup tres empreses de Sant Pere de Ribes, una de Begues, i una de Sitges.

Ja s’han rerunit amb el president del Consell Comarcal, Ramon Xena i amb el gerent, Jordi Cuyas, per explicar que un dels principals objectiu és aconseguir en un futur el reconeixement com a subzona del massís del Garraf. El Massís del Garraf és de roca, amb sòls calcaris, molt pobres, plens de fòssils, i una vegetació formada per el típic sotabosc mediterrani.


Web de DO Garraf

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa