Trenta treballs participen al concurs Collita 2011

Most és un nou festival de cinema d’abast europeu que vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava

Un cop tancada la convocatòria per a participar a la competició Collita 2011, englobada en el marc del Most Festival, s’ha arribat a una trentena el nombre de peces audiovisuals participants.

Totes elles, relacionades amb el món del vi, el cava o la vinya, provenen d’arreu d’Europa. Trento (Itàlia), París (França), Hilversum (Luxemburg) o Lausanne (Suïssa), en són només alguns exemples. La resposta catalana ha estat igualment destacada, amb material vingut de tota Catalunya, com també de València i les Illes Balears. Així mateix, a la seu del Most Festival també s’hi han enviat obres d’arreu de l’Estat, com La Rioja, Madrid o El País Basc.

Al llarg dels pròxims dies, el Comitè de selecció, format per experts en diferents àmbits (enòlegs, directors de cinema, professionals del món vinícola i crítics de cinema), s’encarregarà de visionar tot el material. Posteriorment, se’n farà una selecció, que passarà a construir la programació definitiva de la secció Collita 2011.

El material seleccionat es projectarà del 10 al 13 de novembre a Vilafranca del Penedès i alhora a diferents punts de la comarca. Un jurat especialitzat premiarà els millors treballs amb el Gran Premi del jurat al millor treball, el Premi al millor treball de ficció o documental, el Premi al millor treball promocional d’empresa o el Premi especial al millor treball lligat al territori


Cartell del Most Festival FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari