VadeVi
Trenta treballs participen al concurs Collita 2011

Un cop tancada la convocatòria per a participar a la competició Collita 2011, englobada en el marc del Most Festival, s’ha arribat a una trentena el nombre de peces audiovisuals participants.

Totes elles, relacionades amb el món del vi, el cava o la vinya, provenen d’arreu d’Europa. Trento (Itàlia), París (França), Hilversum (Luxemburg) o Lausanne (Suïssa), en són només alguns exemples. La resposta catalana ha estat igualment destacada, amb material vingut de tota Catalunya, com també de València i les Illes Balears. Així mateix, a la seu del Most Festival també s’hi han enviat obres d’arreu de l’Estat, com La Rioja, Madrid o El País Basc.

Al llarg dels pròxims dies, el Comitè de selecció, format per experts en diferents àmbits (enòlegs, directors de cinema, professionals del món vinícola i crítics de cinema), s’encarregarà de visionar tot el material. Posteriorment, se’n farà una selecció, que passarà a construir la programació definitiva de la secció Collita 2011.

El material seleccionat es projectarà del 10 al 13 de novembre a Vilafranca del Penedès i alhora a diferents punts de la comarca. Un jurat especialitzat premiarà els millors treballs amb el Gran Premi del jurat al millor treball, el Premi al millor treball de ficció o documental, el Premi al millor treball promocional d’empresa o el Premi especial al millor treball lligat al territori


Cartell del Most Festival FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa