Tres cellers catalans sumen 6 medalles a Biofach

El celler ecològic Albet i Noya ha estat guardonat amb una medalla d’or per el vi Finca la Milana 2006, i dues medalles de plata per el Reserva Martí i el Cava Brut 21, convertint-se en el celler català més guardonat en el Concurs Biofach 2012.

Per la seva banda el Celler Domini de la Cartoixa del Priorat ha obtingut dos ors amb els seus vins ecològics Formiga de Vellut 2009 i Galena 2007, mentre que un altre celler penedesenc, en aquest cas U més U fan tres, ha aconseguit una medalla de plata amb el cava Cygnus Reserva Brut 2008.

El Concurs MundusVini/Biofach, que se celebra anualment a Nuremberg, Alemanya, ha repartit enguany 8 mencions especials, 101 medalles d’Or i 110 de plata, i han participat un total de 600 mostres de vi.

L’entrega dels diplomes ha tingut lloc aquest dimecres 15 de febrer dins el marc de la Fira Biofach, fira mundial líder en productes ecològics, la qual ofereix un pavelló destinat només al vi on s’hi poden trobar més 240 expositors productors de vins eco de 25 països diferents.

Cal destacar també segons els mateixos organitzadors les 50 medalles que han assolit els vins orgànics i ecològics de l’Estat espanyol, que el situen com el més guardonat, seguit d’Alemanya, França, Itàlia i Àustria.

Nou comentari