El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) viatjarà aquest dimarts a Houston (Texas) per col·laborar amb la Federació d’Indústries d’Alimentació i Begudes (Fiab) en la Jornada d’Alimentació i Gastronomia Espanyola. De fet, el DAR anirà acompanyant a tres empreses catalanes, totes elles dedicades, almenys en part, al món del vi. Es tracta de Raventós Rosell, que elabora vins i cava; Euroaliment PAC, que a més de fer vi també fa oli d’oliva i vinagres; i el celler Castell del Remei.

Aquesta actuació s’emmarca en un programa d’accions dirigides a impulsar les vendes de productes agroalimentaris espanyols en diferents mercats, especialment en els segments d’hostaleria, restauració gurmet i gran distribució, segons ha informat avui el Govern de la Generalitat. Texas és el segon estat dels Estats Units en extensió, població i PIB, i té un potent sector agroalimentari. A més, la seva demanda de vins, oli d’oliva i formatges està creixent.

La jornada de Houston consisteix en un “show room” de negocis amb les empreses participants, complementat amb tres seminaris formatius sobre gastronomia de l’Estat espanyol. També s’organitzarà un circuit de visites guiades als principals punts de venda de Houston perquè les empreses puguin conèixer l’oferta de la distribució minorista de la ciutat texana.


Castell del Remei és un dels cellers que viatjarà a Houston FOTO: CASTELL DEL REMEI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa