VadeVi
Tret de sortida a la quarta Temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal

La Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal pretén crear i consolidar una oferta gastronòmica de l’Alt Penedès amb un valor afegit cultural i de qualitat, potenciant el préssec d’Ordal i el seu maridatge amb un vi blanc dolç elaborat pel celler Albet i Noya amb la varietat Viognier, el vi Les Timbes. Es tracta d’un vi dolç pensat i creat expressament pel maridatge amb el préssec d’Ordal i altres fruites blanqeus com la pera, el meló o la poma, per exemple.

Des d’aquest dijous 17 de juny i durant tots els caps de setmana d’estiu, el poble de Sant Pau acollirà la fira del préssec d’Ordal i una vintena de restaurants de la xzona oferiran diferents menús elaborats amb préssec i maridats amb Les Timbes. L’objectiu és, també, demostrar que el préssec d’Ordal no té perquè utilitzar-se només per als postres, però l’objectiu principal és promocionar el Penedès com a zona vitivinícola, gastronómica i turística.

Els productors de préssecs i Albet i Noya serveixen directament els seus productes als restaurants de la zona que durant els mesos d’estiu serveixen plats de temporada maridats amb el vi als visitants de la zona.


Préssec d’Ordal FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa