VadeVi
Últim dia per inscriure’s a la 30a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Aquest divendres és l’últim dia que tenen els cellers de Catalunya per inscriure’s, a través de l’Incavi o de la web www.mostradevinsicaves.cat, a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. La mostra que se celebra cada any a Barcelona coincidint amb les festes de la Mercè, rep milers de visitants i és una bona oportunitat per als cellers per a donar a conèixer els seus vins.

A més, des de l’any passat, la mostra té una botiga, El celler de la mostra, en què els visitants podran comprar els es vins i caves que els cellers presentin al certamen. A més, en aquesta edició, l’organització posarà en funcionament una botiga on-line que estarà oberta els 365 de l’any per donar continuïtat a la promoció dels vins i cellers participants.

Una de les novetats d’aquest any és l’espai de Músiques i Vi de Catalunya, un maridatge dels vins de la mostra amb actuacions de musiques en viu. També, cal destacar el nou espai en petit format per fer tastos, a banda de la sala polivalent i la celebració del 50è aniversari de la D.O. Penedès que comptarà amb un ampli ventall d’activitats per adults i nens. A més es donarà a conèixer també la nova campanya “De l’Origen al Plaer” per promocionar els vins i caves catalans al públic internacional present a les Fires de la Mercè.

La mostra se celebrarà a Barcelona els dies 23 de setembre (de 16 a 22h) i els dies 24, 25 i 26 de setembre (de 12 a 22h) coincidint amb la festa major de la Mercè. Com els últims anys, es farà al Moll de la Fusta que “s’ha consolidat com el lloc més adient per ser la seu de la Mostra”, segons explica la organització.


Cartell de la 30a Mostra de Vins i Caves de Catalunya FOTO: INCAVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa