VadeVi
Últims dies per inscriure’s com a jurat al concurs Vinya-celler-masia

Està a punt d’acabar el termini per inscriure’s com a jutge al Tercer Concurs Vinya Celler Masia, un concurs de vins dels Països catalans no professional que trasllada el protagonisme al gran nombre d’aficionats al món del vi donant-los l’oportunitat d’esdevenir membres del jurat. Per participar-hi com a jutge, s’ha d’omplir un formulari a través de l’associació Vinya-Celler-Masia abans del 15 de setembre i fer un

Els jutges, que seran un centenar segons les previsions dels organitzadors, rebran a casa seva una caixa amb 9 vins elaborats per empreses que duen a terme tot el procés del vi: des de la vinya a l’ampolla. Després, caldrà que els tastin i els puntuïn. Aquests nou vins estaran seleccionats aleatòriament entre els 50 vins d’arreu dels Països Catalans que participen al concurs. Aquesta tercera edició del concurs està dedicada exclusivament als vins negres.

El concurs es tancarà el 9 de novembre i el dissabte 13 de novembre es lliuraran els premis en el marc de la Fira Catavins de Sabadell en un acte en què hi seran convidats tots els membres del jurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa